Monday, 24 November 2014

Novel : Awak Sangat NakalJudul : Awak Sangat Nakal
Penulis : Syamnuriezmil
Terbitan : October
Muka Surat : TBA
Harga : RM22


Rumusan Kisah :

Dek kerana bosan ditinggalkan mama dan papanya di kampung orang gaji mereka, mak munah, Erine Johanna menjadikan Johan Rizqin sebagai mangsa usikannya. Walaupun sedia maklum bahawa Johan sudah pun bertunang dengan Ain Humaira, anak angkat Mak Munah, Erine masih teruja dengan rancangan mengusik Johan, bilal kampung yang pemalu. Prinsip Erine, kalau tak boleh, paksa sampai boleh!

Hati Johan terusik dengan kehadiran Erine yang nakal. Kedudukan Ain terancam dengan kehadiran Erine. Fikiran Erine terganggu dengan kemunculan seorang demi seorang di hadapan Mak Munah. Ada teka teki yang perlu dijawab. Ada misteri yang perlu dirungkai. Ada konspirasi sejak bertahun lamanya.

Kata Ku :

Selepas Suamiku Encik Perfect 10!, ini novel kedua author yang saya suka sgt. Tak termasuk citer Terlanjur Mencintaimu & Rindu Kami Mr Darcy, sbb tak baca lagi.

Dah ikut citer ni dari blog lagi, so, mmg sangat2 ternanti kan citer ni. Bila dah start baca, mmg tak sabar nk baca next page. Dan berjaya dihabiskan dalam masa yang singkat. Tak boleh la pulak baca nonstop kan. Anak2 kene layan. Huhuhu..

Paling enjoy citer ni sbb pantun dua kerat dia.. Dok mak munah mak munah… Sampai saya ngan BFF pun berpantun dua kerat selama berminggu2. Hahahah..

Tapi, mmg awesome la! Suspen!! Comel je Johan Rizqin versi nakal!

Update 1/8016

Ayda Jebat sbgi Erinne Johanna & Sharnaaz Ahmad sbgi Johan Rizqin

Kredit 5/5

1 comment:

  1. jealouse 4 petala langit..
    ML duk peram... mood membaca masuk ward x keluar² lagi.. walaupun dah ada buku kat tgn almost 2 month.. hemmm... hampeh tol ML ni

    ReplyDelete